İzmir'de meydana gelen 6.6'lık büyük depremin yerle bir ettiği 8 katlı Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden isimlerden biri de Fatih Ağar oldu. 
Özel bir şirketin çağrı merkezinde çalışan Ağar, korona virüs salgını nedeniyle Rıza Bey Apartmanı'nın 5'inci katındaki annesinin evini ofis olarak kullanıyordu.
Depreme evde çalışırken yakalanan 2 çocuk babası Fatih Ağar, çöken binanın enkazı altında kaldı. Yeniasır gazetesinden Metin Burmalı'nın haberine göre, ekiplerin yoğun çabasıyla ertesi gün çıkarılan Ağar'ın, yıkımdan dakikalar sonra hayatını kaybettiği anlaşıldı.
İzmir depreminin hayattan kopardığı Fatih Ağar'dan geriye çocukları Kaan Necdet ve Ece Beren ile çektirdiği mutluluk dolu fotoğraflar kaldı.
Öte yandan cuma günü saat 14.51'de merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi olan 6.6’lık depremde Bayraklı ilçesinde bulunan 8 katlı Emrah Apartmanı depremin şiddetine dayanamayarak yıkılmıştı.
Depremin üzerinden geçen 58 saatlik sürenin ardından 14 yaşındaki İdil Şirin sağ olarak kurtarıldı. İdil Şirin’in kardeşi İpek Şirin’in ise enkaz altında cansız bedenine ulaşıldı.

MİLLİYET

Editör: TE Bilişim