Efendel Group yetkilisi İshak Alp, "Geniş ürün portföyümüz ile ihtiyaçlarınıza uygun çözümler üretmekteyiz" dedi. Satış sonrası destek hizmeti de sunduklarını söyleyen Alp,"Efendel Konteyner olarak, Efendel Group bünyesinde benimsediğimiz kalite politikası anlayışımız ile teslim ettiğimiz tüm konteynerlerimizde gerekli tüm standartlarını sağlayan ürünleri sizlere ulaştırmayı hedefliyoruz. TSE standartlarının yanı sıra dünyaca benimsenmiş belirli şartları da sağlayan konteynerlerimiz, dilediğiniz ilave özellikleri de sağlayacak şekilde üretilebilmektedir. Konusunda uzman satış danışmanlarımız ile yapacağınız görüşmeler sonucunda sizin için en uygun ürünün belirlenmesinden, nakliye işlemlerinin sonuna kadar aktif ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız Efendel Konteyner, satış sonrası desteği ile de verdiği tüm hizmetleri desteklemektedir" şeklinde konuştu.

11 yıldır uygun fiyata kaliteli konteyner hizmeti sunduklarını kaydeden Alp, "Konteyner talepleriniz için bize ulaşmanız halinde, sizler için optimum çözümler sunmayı hedefliyoruz.  İzmir'in önde gelen konteyner firmalarından biri olarak hedefimiz, tüm Türkiye'de ihtiyaç duyulan tüm alanlardaki konteyner taleplerine zamanında cevap verebilmektir" diye konuştu.

EFENDEL'DEN SU DEPOSU ÇÖZÜMÜ

Efendel Group yetkilisi İshak Alp, su deposu ihtiyacına da yanıt verdiklerini belirterek, "Su deposu ihtiyacı olan oteller, benzin istasyonları, bağ-bahçe-tarla, konaklama alanları, inşaatlar, kafe ve restoranlar, fabrikalar, apartmanlar, kamu binaları, hastaneler ve sosyal tesisler gibi pek çok  farklı işletmeye bu güne kadar sorunsuzca ürün sağlamış olan firmamız, kalite, güven ve müşteri memnuniyeti ilkeleriyle hareket etmektedir. Yapacağınız yatırımın sorunsuzca gerçekleştirilebilmesi için deneyimli ekibimiz ile görüşebilir ve projelendirilmesini sağlayabilirsiniz. Satışını gerçekleştirmiş olduğumuz tüm su depolarımız TSE standartlarına uygun, polietilen malzemeden, UV ışını geçirmeyen ve mikroorganizmaların üremesini engelleyen yapıda üretilmektedir" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim