Dördü Eczacıbaşı çalışanı yedi kişinin yaşamını yitirdiği helikopter kazasındaki yolculardan biri, olaydan kısa süre önce oğluna video gönderdi. Kazada Manisa’da oturan Eczacıbaşı çalışanı Serhat Kenar da hayatını kaybetmişti.

İtalya'nın Lucca kentinden havalandıktan sonra Cusna Dağı'na düşen 4'ü Türk 7 kişinin bulunduğu helikopterin enkazı, 3 günlük çalışmaların ardından dün öğle saatlerinde bulunmuştu.

Enkaz bölgesinde 7 kişinin cansız bedenine de ulalışmıştı.

Acı kazanın ardından helikopter içerisinden çekilen son görüntüler ortaya çıktı.

Lübnanlı yolcu oğluna video gönderdi

İHA'nın haberine göre; hayatını kaybedenlerden biri olan Lübnanlı iş insanının, kazadan kısa bir süre önce oğluna gönderdiği video tespit edildi. Yanında bulunan pilotu ve helikopterin içerisini gösteren iş insanı, daha sonra kamerasını gökyüzüne çevirdi. Görüntülerde gökyüzünün bulutlu ve havanın kapalı olduğu dikkat çekti.

Eşi de Beyrut'taki patlamada vefat etti

Öte yandan; üç çocuk babası olan iş insanının 4 Ağustos'ta Beyrut Limanı'ndaki patlamada mücevher tasarımcısı eşi Hala Tayah'ı kaybettiği öğrenildi.

AİLESİ MANİSA’DA OTURUYOR

Kazada hayatını kaybedenlerden biri olan Serhat Kenar, yaklaşık 15 yıldır Tüketim Ürünleri Manisa Yatırım Projeleri Müdürü görevinde yer alıyordu. Manisa’nın Güzelyurt Mahallesinde oturan ailesine acı haber ulaştı. Serhat Kenar’ın ölüm haberi Manisa’da büyük üzüntüye neden oldu.

SERHAT KENAR KİMDİR?
İtalya'da dün Lucca kentine bağlı Capannori Tassignano Havaalanı'ndan kalkan bir helikopter radardan kayboldu. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Lucca kentine bağlı Capannori Tassignano Havaalanı'ndan dün havalandıktan bir süre sonra radarda kaybolan Augusta Koala AW119 tipi helikopterdeki 7 kişiden 4'ünün Türk vatandaşı olduğu bildirilmişti.
HELİKOPTERDE KİMLER VARDI?
Kayıp helikopterde bulunan 4 Türk'ün Eczacıbaşı Holding çalışanı olduğu anlaşıldı. Helikopterde bulunan Türklerin isimleri de belli oldu: Eczacıbaşı Holding'e bağlı Altınova'daki İpek Kâğıt Fabrikası Müdürü Arif Cez, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Manisa Yatırım Projeleri Müdürü Serhat Kenar, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Şirketi Fabrikalar Direktörü Altuğ Erbil ve Yatırım Projeleri Müdürü İlker Uçak.