MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahalle Muhtarı Erdal Terim, Evciler Mahalle Muhtarı Halil Gökkaya, Ulgar Mahalle Muhtarı Zeki Gökçe, Doğanpınar Mahalle Muhtarı Halil Korkmaz, Beğenler Mahalle Muhtarı Ramazan Bayram ve Kobaklar Mahalle Muhtarı Mehmet Deniz ile bir araya geldi. Çevik’e MASKİ Projeler Dairesi Başkanlığından şube müdürleri Tutku Gökçe ve Kadri Akkurt, Büyükşehir Belediyesi Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün, MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici ve yetkili personel de eşlik etti. Genel Müdür Yardımcısı Çevik, mahalle muhtarlarına MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallelerinde gerçekleştireceği çalışmalardan bilgi verdi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Güneşli Mahallesi’ne kazandırılacak olan projelerin bölgeyi adeta yenileyeceğini belirtti. İdare olarak Güneşli ve Evciler Mahallesine ortak 57 kilometre kanalizasyon hattı, 62 kilometre içme suyu hattı, ile Güneşli’ye 100 ve 400 metreküplük içme suyu deposu yapılacağını, mahalleye Atıksu Arıtma Tesisi inşa edileceğini ve yıllardır yaşanan sorunların tarihe gömüleceğini dile getirdi. Çevik ve beraberindekiler tesis için yer tespiti yaptı.

Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Ulgar Mahallesine 3 kilometre kanalizasyon hattı yapılacağını, kanalizasyon hattının terfi ile Güneşli Mahallesine bağlanacağını belirtti.

Kobaklar Mahallesi için projelendirmelerin devam ettiğini belirten, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, etüt çalışmalarının tamamlandığını, planlama yapıldığını söyledi.    

Editör: TE Bilişim