Türk Kızılay Gördes Temsilciliği Koordinatörü Sadettin Uslu ile temsilcileri İsmail Akyüz ve Muammer Tozun’un Şeyhyayla İlkokulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci ile yönetim kurulu üyeleri, Manisa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Hasacar ve yönetim kurulu üyeleri Gördes Kaymakamı Bekir Abacı ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’u makamlarında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Şeyhyayla İlkokuluna geçen heyet, Manisa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’nın çocuklar için hazırladıkları okul çantası ile kırtasiye malzemelerini, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanlığının kışlık ayakkabılarını öğrencilere hediye etti.

Türk Kızılay Gördes Koordinatörü Sadettin Uslu “Kızılayımızın Gördes’teki yeni yapılanması çerçevesinde ilk etkinlik olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yüzlerini güldürmek istedik. İhtiyaç tespiti yaptığımız bu okulumuzda çocukların kırtasiye malzemesi eksikliğini gördük. Ayrıca kış aylarındayız kışlık botlara ihtiyaçları olduğunu da tespit ettik. Türk Kızılay Manisa Şube Başkanımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Kızılay Manisa Şubesi çocuklarımızın kışlık ayakkabılarını, Manisa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’da kırtasiye malzemelerini temin etti. Gördesimize ve bizlere gösterdikleri ilgi ve yakınlıktan dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah ilerleyen günlerde yeni projelerde insanların yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz.” dedi.


 

Editör: TE Bilişim