Bir takım incelemelerde bulunmak üzere Gördes’e giden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’u da ziyaret etti. Öztozlu’ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkan Vekili Serdinç Bulut, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Muhtarlık İşleri Sorumlusu Mustafa Gün eşlik etti.

Kurum kazılarının ardından bozulan yollarda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmasının yapılacağının müjdesini veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Gördes halkının uzun süredir beklediği, kamu kurumlarının yaptığı kazıların ardından bozulan yollarda Büyükşehir Belediyesi olarak yenileme çalışmasına başlayacağız. Bu çalışmalar pandemi süreci nedeniyle biraz gecikmişti. Yapılacak çalışmalarla ilgili ihale sürecini tamamladık. Bu çalışmalar ilçe merkezinin tamamını ilgilendiriyor. Cengiz başkanımızın talimatı doğrultusunda, vatandaşlarımızı memnun etmeden bu mahallelerden çıkmayacağız. Bu anlamda mevcut alanlarda yaklaşık 100 bin metre kare kilit parke döşemesi yapacağız. Sizi de bu konuda bilgilendirmek ve Cengiz başkanımızın selamlarını iletmek istedik” dedi.

Yapılacak olan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Vatandaşlarımızdan hep bu konuda sabırlı olmalarını istedik. Ama tabi kışın çamur, yazın toz toprak kolay değil. Araya bir de, sizin de belirttiğiniz gibi pandemi sürecinin girmesi, bugüne kadar geldi. Cengiz Başkanımız başta olmak üzere, tüm heyetinize teşekkür ediyoruz. Bize düşen bir şey varsa, destek olmaya hazırız.  Yeter ki, bir an önce bu yollarımızı düzeltelim. Vatandaşlarımıza bu hizmeti yansıtalım. Çünkü bu sıcak havalarda,  toz, toprak, bozuk yolların yapılması gerekiyor.  Bu konuda emeği geçen katkı sağlayan herkese de teşekkür ediyorum. Buradan da bu müjdeli haberi duyurmuş olalım” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yürüteceği yol yapım çalışmaları hakkında da bilgi veren Öztozlu, daha sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Gördes Koordinatörlük Binasını ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim