MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’in Dargıl mahallesinin eski kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yeniliyor. MASKİ’nin mahalleye döşediği yeni kanalizasyon hattının yüzde 80’ini tamamlandı. Kanalizasyon işlemlerinin sona ermesinin ardından başlayacak olan içme suyu şebeke yenilemeleri öncesinde MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay da mahalleyi ziyaret etti. Açabay, Büyükşehir İlçe Koordinatörü Alp Safa Gökkaya’dan mahalledeki çalışmalarla ilgili bilgi alarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Dargıllılar çalışmalardan memnun
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafınca gerçekleştirilen altyapı çalışmaları Dargıl mahalle muhtarı ve halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Dargıl Mahalle Muhtarı Ferhan Gürer yaptığı açıklamada “20 gün önce başlayan altyapı döşeme işlemi bitmek üzere. Su şebekesi de yakın zamanda başlıyor. Daire Başkanımız Hakan Bey de gelip incelemelerde bulundu. Allah razı olsun. Çalışan arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, Koordinatörümüz Alp Safa Bey’e, MASKİ sorumlumuz Türker Bey’e ve Daire Başkanlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlardan Mehmet Hoppa ise, “Kanalizasyonumuz çok iyi oldu. Kokudan duramıyorduk. Çalışmalardan memnunuz” diye konuştu.

“Ekiplerimiz titizlikle çalışıyor”
MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Hakan Açabay yaptığı açıklamada “MASKİ olarak çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Gördes ilçemizin Dargıl mahallesinde kanalizasyon çalışmamızın büyük kısmı bitti. İçme suyu altyapısını yenilemeye de vakit kaybetmeden başlayacağız. Mahallemizin altyapı sorunlarını gidermek için ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını yapıyorlar” dedi.

Editör: TE Bilişim