Büyükşehir'den ilçedeki üreticilere destek Büyükşehir'den ilçedeki üreticilere destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Gölmarmara ilçesinde prestij cadde kapsamında yenilenen Uğur Mumcu Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu’ya Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Gölmarmara Muhtarlık İşleri Müdürü Kağan Tuncelli, MHP İlçe Başkanı Şakir Can, Atatürk ve İhsaniye Mahalle Muhtarları eşlik etti. İhsaniye Mahalle Muhtarı Hayrettin Yavrular ve Atatürk Mahalle Muhtarı Nalan Arı, Uğur Mumcu Caddesi’nde Öztozlu’yu karşıladı ve çiçek takdiminde bulundular. Çiçek takdiminin ardından heyet, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaların memnuniyet oluşturduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Vatandaşlarımız mutluluklarını gerek telefonla gerekse mail yoluyla Başkanımıza bildiriyorlar. Bu da bizi oldukça memnun ediyor” dedi. Öztozlu, Uğur Mumcu prestij caddesinin Gölmarmara’ya hayırlı olmasını diledi.  
Muhtarlar Teşekkür Etti
Prestij cadde çalışması hakkında görüşlerini belirten İhsaniye Mahalle Muhtarı Hayrettin Yavrular, “Uğur Mumcu Caddesi’ndeki prestij çalışması çok güzel oldu. Herkes memnun. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
Atatürk Mahalle Muhtarı Nalan Arı da, “Yapılan hizmet, prestij caddesi adı verildiği gibi güzel oldu. Memleketimize değişik bir güzellik geldi. Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. 
Gölmarmara’da İkinci Prestij Cadde Çalışması Tamamlandı
Gölmarmara Muhtarlık İşleri Müdürü Kağan Tuncelli, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, birincisi Atatürk Bulvarı olmak üzere bir prestij caddesi çalışması yapılmıştı. Vatandaşlarımızın burada memnuniyeti çok fazla oldu. Başkanımız hizmetlerini Gölmarmara’dan esirgemedi ve ikinci prestij caddesini Uğur Mumcu’da gerçekleştirdi. Yaklaşık 850 metre bu caddemiz. 8 metre yol genişliği ve yolun her iki tarafında 3 metre genişliğinde yaya güvenliğini sağlayan kaldırımlar yapıldı. Bu çalışmalardan dolayı Gölmarmaralı vatandaşlarımızın teşekkürlerini Cengiz Ergün Başkanımıza bildirmek isterim” dedi.
Cengiz Başkan, Sözlerini Tek Tek Yerine Getiriyor
MHP Gölmarmara İlçe Başkanı Şakir Can, “Seçimlerde Cengiz Başkanımızın sözü vardı. Başkanımız sözlerini tek tek yerine getirdi. Gölmarmara’nın her yeri prestij caddesi oldu. Taş yapılacak bir metrekare yer kalmadı. Gölmarmara ilçesi olarak biz Başkanımızdan çok memnunuz. Yaptığı her şeyin altına imzasını atıyor. Ekibi çok güzel. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Saygılar, sevgiler” diye konuştu. 
Meclis Üyeleri Çalışmalardan  Memnun 
Meclis Üyesi Tanel Baran, “Çok güzel oldu, memnunuz, teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.
Meclis Üyesi İbrahim Aydın, “Gölmarmara’mıza çok güzel bir hizmet oldu. Vatandaşlarımızın tümü memnun. Bu yaptığı kalıcı hizmetlerden dolayı Cengiz Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Gölmarmara’mızın çehresi değişti” dedi.
Topkaya, ‘Gölmarmara’ya Çok Güzel Bir Cadde Kazandırdık’
Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde prestij cadde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyoruz. Gölmarmara ilçemizde de şehrin en işlek caddelerinden biri olan giriş caddesi Uğur Mumcu Caddesinde çalışmalarımıza başlamıştık. Artık buradaki çalışmalarımızı tamamladık. Aydınlatmasıyla, kaldırımlarıyla, çok güzel bir caddeyi kazandırmış olduk. Buradaki caddenin diğer caddelerden farkı da bildiğiniz gibi Salihli’de kilit parke fabrikamız var. Buradaki taşların tamamı, kendi fabrikamızda üretilerek burada uygulamaya geçildi. Gölmarmara ilçemize yeni prestij caddemiz hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı. 


  
 

Editör: TE Bilişim