Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Gölmarmara ilçesi Tiyenli, Değnekler, Ozanca ve Çömlekçi mahallelerinde devam eden çalışmaları inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınma hamleleriyle sürdürdüğü başarılı çalışmalarını, 2016 yılında da artırarak devam ettiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü ve Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürü Mücahit Tunay yapılan çalışmaları yerinde incelendi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Gölmarmara Tiyenli Mahallesi’nde mezarlık yolu ve mahalle içerisinde eksik olan yerlere yapılan 1600 metrekarelik taş döşeme çalışmasını inceleyen Çöllü, Mahalle Muhtarı Reşat Doğan’ın taleplerini dinledi.


"ÇİFTÇİYE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"


Ayrıca Değnekler Mahallesi’nde yapılan mezarlık temizleme, mahalle yolları taş döşemesi ve kanalizasyon çalışmalarını da inceleyen Çöllü, Mahalle Muhtarı Rauf Aktan’dan bilgi aldı. Ekipler tarafından çalışmaların devam ettiği Ozanca ve Çömlekçi mahallelerinde yapılan yol, su deposu ve mezarlık temizleme çalışmalarını da değerlendiren Çöllü, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde eskiden köy olan mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımızın bizlere ulaştırdığı her soruna çözüm üreterek Manisalı vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Geçtiğimiz sene ve bu yıl sürdürdüğümüz kırsal kalkınma projeleriyle çiftçiye ve Manisalı vatandaşımıza destek vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim