Manisa'nın Kurtuluş Günü 8 Eylül'de açıldı.  Yunusemre ilçesi 75. Yıl Mahallesi Bahri Sarıtepe Caddesi'nde gerçekleşen açılışa AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Eczacıbaşı Yapı Grubu Direktörü Murat Helvacı, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz, Kent Beton Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Karakurt, iş adamı Arif Koşar, Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, siyasi parti temsilcileri, iş dünyası temsilcileri katıldı. 
Aksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkan, açılışa katılan herkese teşekkür etti. Eczacıbaşı ile böyle ortaklığa girmekten dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Taşkan, inşaat mühendisi olan kızı Hazal Taşkan’ın şirketi yöneteceğini ifade etti. İnşaat ve eğitim alanında faaliyet gösterdiklerini söyleyen Taşkan, “Eczacıbaşı ile ortaklık yaptık. Eğitim alanında, kültür sanat alanında Eczacıbaşı güzel çalışmalara imza attığı için bu ortaklığa imza attık. Bize güvendikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. 
Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Abdullah Taşkan’ın Manisa için önemli bir değer olduğunu belirterek, böyle bir güzel işyerini Manisa’ya kazandırmasından dolayı teşekkür etti. 
Eczacıbaşı Yapı Grubu Direktörü Murat Helvacı, Aksan firması ile ortaklığa imza attıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, güzel bir mağazayı Manisalıların hizmetine sunduklarını açıkladı. 

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Başkan Çerçi de birer konuşma yaparak Abdullah Taşkan’a Manisa’ya güzel bir hizmet kazandırdıkları için teşekkür etti. Konuşmaların ardından Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök tarafından dua edildi. Protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek mağazadaki ürünleri inceledi. Duşakabin, klozet, artema banyo aksesuarları seramik banyo dolapları, aynalar ve daha fazlası, Vitra Artema'da satışa sunulacak.

Editör: TE Bilişim