Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ekonomide güçlü bir kadro kurduk, Mehmet Şimşek'e itimadımız tam" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ekonomide güçlü bir kadro kurduk, Mehmet Şimşek'e itimadımız tam"

Turgutlu Çevre yolunda yaşanan kazada, iki kişi yaralanmasının ardından bir açıklama yapan İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik: “Daha bir hafta olmadı Turgutlu yolundaki belirsizlik son bulsun, bu yol tehlike saçıyor diyerek vatandaşın isyanını dile getirdik. Keşke dememek için çıkın bu yol şu kadar zamanda bitecek deyin dedik. Haziran ayında tamamlanacak dememize rağmen biz bu işi beceremedik diyerek özür dileyin dedik. Bu erdemin sizlerde olmadığını bir kez daha görmüş olduk. Yönetemediğiniz her günün vebali üzerinizde. Maalesef ki beceriksizliğinizin kahrını vatandaş çekiyor. Daha dün iki tır bu ölüm yolunda kafa kafaya çarpıştı. Şükür can kaybı yok. Ancak ya bu tırlardan birisi daha küçük bir araç olsaydı! Ya emekçi kardeşlerimizi taşıyan bir servis aracı kazaya karışsaydı! Bu iş artık tahammül sınırlarını aşmıştır.” dedi. 
“Vatandaş bunu unutmaz, yeri ve zamanı geldiğinde size gereken dersi verecektir.” Diyerek sözlerine devam eden Başkan Çelik, “Bu yetkililere son uyarımız! Daha büyük bedeller ödenmeden derhal bu yolu bitirin. Burada açıkça cana kastedilmekte ve  duruma göz yumulmaktadır. İmar rantı için arşınladığınız Ankara yolları ölüm saçıyor. Ancak sizler 3 maymunu oynuyorsunuz. Vatandaş bunu unutmaz. Yeri ve zamanı geldiğinde size gereken dersi verecektir. Derdimiz sizin dersinizi almanızı beklemeden, yeni canların yanmasını. göz göre göre ölümlerin yaşanmasını engellemeye çalışmak” diye konuştu. 
 

Editör: TE Bilişim