İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ve yönetim kurulu ile teşkilat mensuplarından oluşan 70 kişilik ekip, Ankara’ya gitti.

GENEL BAŞKAN AKŞENER’İN GRUP TOPLANTISINA KATILDILAR

Başkan Akan ve İYİ Parti heyeti, ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in TBMM’deki grup toplantısına katıldı. İYİ Parti lideri Akşener grup toplantısında, ekonomiden siyasete kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin açıklamalarını değerlendiren Genel Başkan Akşener, “Nebati, ‘Bu sistemde dar gelirliler hariç firmalar, ihracatçılar kar ediyor’ diyor. Siz nesiniz? Bostan korkuluğu mu? Önce TÜFE ve ÜFE oranlarından sorumlu daire başkanlarını görevden aldılar. TÜİK bu aydan itibaren domatesin, patatesin kilosunu ne kadardan hesapladığını yayımlamayacağını açıkladı. Artık AB’den böyle bir talep gelmiyormuş. Ay sonunu getiremeyen insanların vebali boynunuzda. Ya görevinizi layıkıyla yapın ya da o görevinizden şerefinizle ayrılın” dedi. 

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gezi eylemlerine katılanlar için kullandığı “çürük” ve “sürtük” ifadelerini de değerlendirerek, “Geçtiğimiz hafta da hiç utanmadan, sıkılmadan bu millete ‘çürük ve sürtük’ dendi. Bu hakareti denize dökülüşünü unutamayan bir Yunan etmedi, bir İngiliz de etmedi, travmalarını atlatamayan bir Fransız da etmedi. Bu hakareti bu ülkenin Cumhurbaşkanı etti. Yazıklar olsun. Sen bu göreve gelirken bir yemin ettin, yeminini bozdun. Senin istediğin gibi konuşmuyor, yaşamıyor diye, seni beğenmiyor, oy vermeyi düşünmüyor diye milletimize hakaret ederek bozdun. Sen bu hakareti sadece “Gezici” diye yaftaladıklarına ettiğini düşünmeye devam et. Sadece şehirli kadınlar kızdı, oyuna talip olmadıkların öfkelendi sandın. Sadece karşı mahalle diye bildiklerine hakaret ettin sandın. Gezi, başlangıcından senin elinle rayından çıkartıldığı güne kadar olan süreçte, sağcısından solcusuna, muhafazakarından sekülerine, herkesin istibdat rejimine karşı sergilediği bir direniştir” diye konuştu.

TBMM’DE ZİYARETLER

İYİ Partili Akan ve heyet, Grup Toplantısı’nın ardından İYİ Parti Milletvekili Halil İbrahim Oral’ı TBMM’deki ofislerinde ziyaret etti. 

Ege'de vahşet: 3 aylık hamile eşini bıçaklayarak öldürdü! Ege'de vahşet: 3 aylık hamile eşini bıçaklayarak öldürdü!

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ve İYİ Parti Yunusemre heyeti TBMM’deki ziyaretlerinin ardından İYİ Parti Genel Merkezi’ne gitti. Genel Merkez’de ilk olarak Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın’ı makamında ziyaret eden Başkan Akan, daha sonra İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ve İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile bir araya geldi ve ilçede yapılan çalışmalar konusunda bilgi verdi. 

“GENEL MERKEZİMİZLE HER ZAMAN TEMAS HALİNDEYİZ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Ankara ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, “Yönetim Kurulu üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte yaklaşık 70 kişilik bir ekip ile Ankara temaslarında bulunduk. Genel Başkanımızın tarihi Grup Toplantısı’na tanıklık ederek kendilerini dinleme fırsatı bulduk, ardından partimizin yöneticileri ile bir araya gelerek ilçemizde yaptığımız çalışmalar konusunda kendilerini bilgilendirdik. İlçe Başkanlığı olarak Genel Merkezimizle her zaman temas halindeyiz. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e, Siyasi İşler Başkanımız sayın Koray Aydın’a, Genel Sekreterimiz sayın Uğur Poyraz’a, Grup Başkanvekilimiz sayın Müsavat Dervişoğlu’na, Milletvekilimiz sayın Halil İbrahim Oral’a, Genel Merkez yöneticilerimize ve Genel Merkez çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte Türkiye’yi yeniden mutlu, refah ve huzurlu bir ülke haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim