Tarım kenti Manisa’nın en önemli markalarından birisi olan Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı bu yıl 16. kez kapılarını ziyaretçilere açacak. 16 yıldır kesintisiz devam eden fuarı her yıl on binlerce üretici ziyaret ediyor. 
Fuar sadece çiftçilere değil vatandaşlara da farklı fırsatlar sunuyor. Çiçek ürünlerinden bahçe mobilyalarına, tarımsal alet ve gereçlerden bitki türlerine geniş bir ürün yelpazesi Manisalıların ayağına geliyor. 

Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı! Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı!

GEÇEN YIL SATIŞ REKORU KIRILMIŞTI 
Tarım Fuarında geçen birçok firma satış rekor kırmıştı. Özellikle tarımsal aletler ve traktör satışları adeta zirve yapmıştı. 16 yılda Ege Bölgesi ve Türkiye genelinde sayılı fuarlardan biri haline gelen Manisa Tarım Fuarı bu yıl da firmalardan büyük ilgi gördü. Fuarda tüm alanlar firmalar tarafından rezerve edildi. Stantlar kuruldu. Fuara bu yıl 4 gün boyunca yoğun katılımın olması bekleniyor.    

TARIM İL MÜDÜRÜ’NDEN ÇAĞRI 
Göreve geldiği günden bu yana fuarın gelişimi için büyük çaba sarfeden İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, çiftçilerin ve kamuoyunun takdirini topluyor. Bu yıl da fuarın, çiftçilerin buluşma noktası olacağını ifade eden Metin Öztürk, “Manisa 16. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı 03 Kasım 2022 tarihinde açılıyor. Tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı. 
Tekno Tarım Manisa 16. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı 3 Kasım Perşembe sabah saat 10.00’da açılıyor. Resmi açılış töreni ise saat 14.00’da gerçekleştirilecek.  


 

Editör: TE Bilişim