Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Tuzlaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın istifasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: 
“Hedeflerimizin örtüştüğü ve birlikte büyüyeceğimize inandığımız Tuzlaspor ile geçen sezon çok değerli bir şampiyonluk elde ettik. Tarihinde ilk kez TFF 1.Lige yükselme başarısı gösteren takımımızla birlikte bu sezon öncesi de büyük hedefler ortaya koyarak yola çıktık. Ben ve ekibim, her günü her anı Tuzlaspor’un başarısı için çalışarak geçirdik. 
Bu süreçte Başkanımız Fevzi İlhanlı ve yönetim kurulunun büyük desteklerini gördük. Futbolcu kardeşlerimizin özverili ve iyi niyetli mücadelelerine rağmen bazen futbolda istediğiniz sonuçlar ortaya çıkmayabiliyor. Ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaparak zirve yarışında bir engeli daha geride bırakmak istedik. Ancak kötü bir sonuçla karşılaştığımız bir ikinci yarı başlangıcı yaşadık. Bu süreçte görevden ayrılmamın hem Tuzlaspor hem de benim için daha doğru bir adım olacağına inanıyorum.
Ligde 30 puanla zirve yarışı içerisinde yer alan Tuzlaspor’un sezonu arzuladığı hedefte tamamlayacağını ümit ediyorum. Çalıştığım sürece bana ve ekibime destek veren başta çok değerli başkanımız Fevzi İlhanlı olmak üzere, yönetim kuruluna, futbolcularımıza, taraftarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Bizden yana varsa helal olsun.

Editör: TE Bilişim