Araç sahiplerinin çoğu detaylı temizlik için bir servise ihtiyaç duyuyor. Hijyen ve görünüm açısından temiz bir aracı kullanmak tüm araç sahiplerinin ilk tercihi olmaya başladı. Klasik araç temizliği tarihe karışıyor. 
Yoğun iş temposu araçlarımızın temizliğini ihmal etmemize neden olurken bu alanda da firmalar uzmanlaşıyor. 
Manisa’da kapılarını araç sahiplerine açan So Clean Oto Yıkama ve Detay Merkezi Açıldı oldukça iddialı. Araçlarını acil olarak detaylı şekilde temizletmek ve yıkatmak isteyenler için hayat kurtarıcı bir hizmet sunan firma, basit yıkamanın ötesine geçerek aracınızın iç ve dışını detaylı olarak temizliyor. 
So Claen’de yıkama, cilalama, boya parlatma, koltukların ve iç alanın özel temizlik ürünleriyle yıkanmasıyla steril bir ortam sağlanıyor. 
Temizliğin yanı sıra aracınız orijinal boyasını korumak istiyorsanız So Claen sizlere seramik kaplama hizmetini öneriyor. Aracın dış yüzeyine uygulanan seramik kaplama boyanın dış etkenlere karşı korunmasına imkan tanıyor. Nano teknoloji ile üretilen seramik kaplama ürünleri araç boyasına zarar veren kuş pislikleri, asit yağmurları, güneş yanıkları, çamur, endüstriyel tozlara ve asitlere karşı bir kalkan görevi sunuyor. Aynı zamanda aracınızın dış görünümünün parlamasına neden olduğu gibi kir ve toz tutmasını da engelliyor. 
So Clean Oto Yıkama ve Detay Merkezinde aileler için bekleme salonu oluşturuldu. Kadın sürücülerin, ailelerin hatta çocukların, araç yıkanırken zaman geçirebilecekleri bekleme salonuyla farklı bir ortam sunuluyor. Ayrıca çay kahve gibi ikramlar da düşünüldü.   
So Clean Oto Yıkama ve Detay Merkezi, 75. Yıl Mahallesi Manisa Küçük Sanayi Sitesi 5331 Sokak No 22’de hizmet veriyor.   

Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı! Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı!


 

Editör: TE Bilişim