Kamuoyuna saygı ile duyurulur:

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, 1998 yılından beri üyesi olmaktan onur duyduğumuz ve yıllar içinde iş birliği halinde yüzlerce başarılı etkinliğe birlikte imza attığımız Manisa’nın en seçkin kurumlarından biridir.

Bugün, imzasız bir şekilde, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası kurumsal mail adresinden oda üyelerine, şirketimizin kurumsal kimliğine ve itibarına zarar verici nitelikte bir e-mail gönderildiğini öğrendik. Söz konusu mail, üyesi olduğumuz ve aidat borcumuz olmadığı halde tarafımıza gelmemiştir.

Mailin içeriğinde firmamızın düzenlediği fuarlara hiçbir şekilde destek verilmeyeceği belirtilerek, üyelere mağduriyet yaşamaması için uyarıda bulunulmaktadır.

Bu, kamuoyunu yanıltıcı nitelikte ve etik olmayan bir açıklamadır.

Çünkü, 2022 yılı içerisinde Manisa’da düzenlenen hiçbir fuara, Manisa TSO maddi bir destek sağlamamıştır. Sadece tek bir fuara billboard reklam bedelini ödemek suretiyle tanıtım desteği vermiştir. O ödeme de ilgili kuruma yapılmış olup şirketimizle bir ilgisi yoktur.

Yıl sonuna dek yapacak olduğumuz iki fuar için de sözlü ya da yazılı hiçbir destek anlaşması yapılmamıştır, yoktur.

Hal böyleyken, gerçekte olmayan bir şeyi varmış gibi gösterip, Manisa TSO gibi saygın bir kurumun adını kullanarak, üyelere böyle "akıl dışı" maili gönderenin kim ya da kimler olduğunu merak ediyoruz.

Ayrıca mail içeriğinde "tüm yurtiçi ve yurtdışı fuarlara destek verileceği ve sadece S.N.S. Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarlara destek verilmeyeceği" belirtilmiş.

Üzülerek ifade etmeliyiz ki, mailde kullanılan ifadeler, 24 yıldır üyesi olmaktan gurur duyduğumuz, 114 yıllık görkemli geçmişe sahip odamızın da itibarını sarsmıştır.

Piyasa değeri 15 milyon liranın üzerinde kaçak ürün ele geçirildi Piyasa değeri 15 milyon liranın üzerinde kaçak ürün ele geçirildi

Bu metni kaleme alan kişi ya da kişiler, diğer tüm üye şirketleri de huzursuz edebileceklerini, her bir üyenin kendi kendine “bir gün bana da aynısı yapılır” diyebileceğini hesaplayamamışlar mıdır?

Aklı başında hiçbir kurum ya da kişinin, haklarını savunması gereken ve aidat aldığı üyelerine karşı bu metni kaleme almayacağını düşünüyoruz.

SNS Fuarcılık Manisa merkezli bir firmadır. Ülke genelinde düzenlediği fuarlar ve etkinlikler haricinde "Manisa"da fuarlar düzenlemektedir ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

Oda’mızın kurumsal kimliğine asla yakışmayan ve "itibar suikasti" niteliği taşıyan bu gönderi ile ilgili kişi veya kişiler karşısında yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı belirtiriz.

SNS Fuarcılık Manisa'nın ve ülkemizin, ticari ve sosyokültürel hayatına katkı koymaya kararlılıkla devam edecektir.

Tüm vatandaşlarımızı 28 Ekim - 6 Kasım tarihleri arasında fuarizmir'de düzenleyeceğimiz "İzmir Kitap Fuarı"na, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde 3-6 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceğimiz "Manisa 16. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı"na ve 25 Kasım - 4 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceğimiz "Manisa 5. Kitap Fuarı"na bekleriz.

Kamuoyuna saygılarımızla sunarız.

SNS FUARCILIK

Editör: TE Bilişim