Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehrin iki sembol isminin ölümsüzleşmesi için anlamlı adımlar atmıştı. Daha önceden Büyükşehir Meclisinin de onayıyla Ertuğrul Dayıoğlu’nun ismi otoparka, Manisa TSO’nun efsane başkanı Bülent Koşmaz’ın ismi ise Emekliler Parkı olarak bilinen parka verilmişti. Bu karar sonrası her iki yerde artık Ertuğrul Dayıoğlu ve Bülent Koşmaz isimleri var. 

UNUTULMAMAK GURUR VERİCİ

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin bugünlere gelmesinde çok önemli yeri olan Bülent Koşmaz’ın adının ölümsüzleştirilmesi büyük takdir topladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılan bu değerli isim, bu önemli projemizde yaşıyor.” sözleriyle yaşananları özetledi. 

Koşmaz’ın eşi Saadet Koşmaz ise duygularını şöyle dile getirdi: “Başta Sayın Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bir şehrin kalbinde olmak, unutulmamak gurur verici.” 

Ertuğrul Dayıoğlu’nun eşi Hesna Dayıoğlu’nun da onayladığı bir gönderide ise “Manisamızın namı değer Tonton amcası huzur içinde yat.” sözleri ve isminin yer aldığı otopark levhası dikkat çekti.   

Dayıoğlu ve Koşmaz, hizmetleriyle Manisalıların kalbinde yaşamaya devam ediyor.    


 

Editör: TE Bilişim