Haber: Ahmet ÜNSAL

Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Başkanlığı, Başbakan Yardımcılığının yanı sıra Hükümet Sözcülüğü görevini üstlenmiş olan Bülent Arınç, önceki dönemlerde iki dönem meclis başkanlığı görevini üstlenen Önceki dönem Başbakanlık görevini üstlenmiş olan Binali Yıldırım ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da birer kutlama mesajın gönderdiği nikahta baba İbrahim Çelikkal telli duvaklı kızı Nilay’ı salonun girişinde bekleyen damadı Can Uygur’a teslim etti.

BU NİKAHIN ŞAHİTLERİ SİYASETÇİ AĞIRLIKLI İDİ
Nilay-Can Uygur çifti nikah masasına davetlilerin alkışları arasında geldi.
Şahitler arasında Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal, Semra Kaplan Kıvırcık, İsmail Bilen, Mehmet Ali Özkan ve önceki dönem milletvekillerinden Dr.Muzaffer Yurttaş yer aldı.

NİKAHI BAŞKAN ÇERÇİ KIYDI
Bol siyasetçi katılımıyla gerçekleşen Can-Nilay Uygur çiftinin nikahını ise Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi kıydı.Çerçi, nikah cüzdanı çiftleri verilmek üzere MHP Grup Başkan vekili Erkan Akçay’a teslim etti.Akçay’da “Bu evlik cüzdanının verilmesi sayın valimiz Yaşar Karadeniz’e uygun olur” sözlerinin ardından evlilik cüzdanı Vali Karadeniz tarafın evin hanımı Nilay Uygur’a alkışlar arasında verdi.
Evlilik cüzdanlarını alan Nilay-Can Uygur çifti piste çıkarak romantik müzik eşliğinde dans etti. Mutlu çift daha sonra konukların kutlamalarını kabul etti.

Editör: TE Bilişim