Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı

Ocak ayı geldi havanın soğuması hatta kar yağışı bekleniyordu ama Türkiye uzun süredir tam tersi bir durumla karşı karşıya.

Birçok bölgede ne kar yağışı ne de yağmur var. Üstelik yeni haftayla birlikte hava sıcaklığının özellikle Marmara Bölgesi'nde daha da yükselmesi bekleniyor.

MANİSA’DA HAVA SICAKLIĞI 
Manisa’da önümüzdeki hafta havalar ısınmaya başlayacak. 13 ila 18 derece arasında değişmesi beklenen gündüz sıcaklık değerleri Ocak ayı ortaları için hiç de normal değil. Salı, çarşamba günleri yer yer yağış bekleniyor.  

Yapılan tahminlere göre pazartesiden itibaren ılık hava geliyor. Salı ve çarşamba istanbul’da lodos kuvvetli ve o lodosla birlikte sıcaklıklar artacak. Salı ve cumartesi arasında ılık bir hava olacak. Sıcaklıklar yer yer 15 dereceye hatta ülke genelinde bazı illerde 20 dereceye yaklaşacak.  
Karadeniz Bölgesi de son yılların en kurak mevsimi geçiriyor.

''Peki beklenen soğuk ve yağışlı hava yurt genelini ne zaman etkisi altına alacak'' sorusuna da yanıt veren Uzmanlar, ''Ocak ayının son haftasında hava soğuyacak. Kar yağışı gelme ihtimali var. Ayın 26'sından itibaren yer yer kar yağışları olabilir'' dedi.

 
 

Editör: TE Bilişim