Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti

Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı, “Bu sahada hepimiz aynı duygular içerisindeyiz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu tesisin yenilenmesinde Manisa’ya olana ilgi alakasından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzü amatör ailesi adına teşekkür ediyoruz. 17 ilçede gerçekten büyük yatırımlar var. Tek sıkıntımız Manisa idi. Manisa’da buradaki yatırımdan sonra Ertuğrul Dilek ve diğerleri de yenilenecek. Bu konuda bakanlığımıza sonsuz teşekkürler sunuyoruz” dedi. 
Manisa ASFK Başkanı Erol Timur, “Yeşil sahalarda söyleyecek bir şey yok. Hayırlı olsun. İnşallah gece maçı da oynatacağız teşekkür ediyorum” dedi. 
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu,” Amatörün yükünü çeken en önemli sahalardan biriydi 8 Eylül Futbol sahası. Umarım bundan sonra keyifli müsabakaların izleneceği bir saha olur. Kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi. Buldu ve Timur, görev süresini tamamlayan İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Ertem’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. ayrıca bu yıl Süper Amatör Küme sezonuna ismi verilen Tuncay Erkan ve 1. Amatör Küme’ye ismi verilen Hüseyin Gazi Kılınç anısına lokma hayrı gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim