Dış borç stoku verileri açıklandı: Türkiye'nin borcu ne kadar? Dış borç stoku verileri açıklandı: Türkiye'nin borcu ne kadar?

Şehzadeler Belediyesi  Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye şirketi tarafından kurulan sehzadelerden.com adındaki online alışveriş sitesinin tanıtımını yaptı.  Tarihi Kurşunlu Han'da gerçekleştirilen tanıtımda kurulan online alışveriş sitesi hakkında bilgi veren Başkan Çelik şöyle konuştu;  "Bilindiği gibi Şehzadeler Belediyesi olarak tarihi Kurşunlu Han'ı  restore etmiş ve sanatsal-kültürel faaliyetlerin merkezi haline dönüştürmüştük. Burada 30'un üzerinde,  unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarımızın kursları  var. Şuana kadar binlerce vatandaşımız bu kurslardan istifade etti. Burada birbirinden değerli ürünler üretiliyor. İstedik ki burada üretilen ürünler Şehzadelerden Manisa'dan  tüm dünyaya satılabilsin. Aynı zamanda şehrimizin bütün markaları ve ürünleri bütün Türkiye'ye ulaştırılabilsin. Bununla ilgili olarak Şehzadeler Belediyesi şirketi tarafından sehzadelerden. com isimli bir alışveriş sitesi kuruldu. Bu sitede öncelikli olarak Kurşunlu Han'da üretilmiş olan tüm hediyelik eşyalar, el sanatları ürünlerinin tamamı satılacak. Yine aynı şekilde Şehzadelerimizde yaşayan vatandaşlarımız  evlerinde ürettikleri tarhanadan, çeyizlik eşyaya kadar hangi üretimleri varsa o ürünü bu siteye yükleyerek satabilecek."
BAŞKAN ÇELİK  'SİTEDE YERİNİZİ ALIN'  ÇAĞRISI YAPTI 
Kurulan online alışveriş sitesinden  kooperatifler, dernekler,  anonim ve şahıs şirketleri ile esnaf muafiyet belgesi olan evinde üretim yapan vatandaşların  yararlanabileceğini belirten Başkan Çelik   "Üzümümüz, mesir macunumuz, zeytin yağımız bu siteden satılabilecek. Bugün sitemizin startını veriyoruz. Hediyelik eşya  alacağımız zaman nereye bakalım diye düşünmeyelim.  Hediyelik eşya almak için nereye bakacağını düşünenler sehzadelerden.com'u ziyaret ettiklerinde Manisa'ya dair her türlü ürünü ve markayı bir arada bulabilecek ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilecek. Amacımız ilçemizdeki üretim ve ticareti desteklemek, kültürel ve sanatsal ürünler üreten sanatkarlarımızın ürünlerini daha değerli hale getirerek onları desteklemek.  Kooperatiflerimize, derneklerimize,  anonim ve şahıs şirketleri yetkililerine ve evinde üretim yapan vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Gelip online alışveriş sitemizde yerlerini alsınlar ve ürünlerini Türkiye ve dünyaya kolayca ulaştırabilsinler. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. " dedi. 

Editör: TE Bilişim