HABER: Ahmet ÜNSAL

Manisa’da bulunan yüzlerce bisiklet sporunu yaşatma gönüllüsü sabahın erken saatlerinde bisikletlerinin bakımını yaptıktan sonra Cumhuriyet meydanına pedal çevirdi.300’ün üzerindeki Bisikletçi toplanma yerleri olan Cumhuriyet Meydanında bir araya gelirken Yeşilay Manisa Şube Başkanı Levent Akçalı ve beraberinde ekibin kendilerine dağıttığı rengarenk balonları bisikletlerine takarak Manisa Valilik önünden Güzelyurt Atatürk Kent Parkta sonlanacak 20 kilometrelik parkurun startını verdi.

MANİSALILAR EVLERİNİN BALKONLARINDAN ALKIŞLARIYLA DESTEK VERDİ

Kadın-erkekli 7’den 70’e yüzlerce bisiklet gönüllüsü Şehzadeler ilçesi Mustafa Kemal Caddesini takiben Doğu Caddesi, Yunusemre ilçesi Morris Şinasi Kavşağı ve oradan YSE kavşağı,Lale meydanı takiben Kent parka pedal çevirdi.
Bisikletçilerin geçtiği güzergahlarda evlerinin balkonlarında kahvaltı yapan Manisalılar ise onları alkışları ile ödüllendirdi.

ORGANİZASYONA ÜST DÜZEY KATILIM

Yeşilay Ege Koordinatörü Salih Fulcun, Manisa Şube Başkanı Levent Akçalı, Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Harun Yıldız,Yeşilay yönetim kurulu üyesi Özcan Ercoş, Seyithan Akar, Manisa Bisiklet Derneği Başkanı İlker Uzelli, yönetim kurulu üyeleri Faruk Çayhan, Remzi Yıldız,Yüksel Gemici, Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu Başkanı Özlem Şahin ve bisiklet severler ve CBÜ Genç Yeşilay topluğu katıldı.
 

“İNSANLARIMIZDA BAĞIMLILIKLARDAN UZAK BİR YAŞAM KONUSUNDA FARKINDALIK YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ.”

Piyasa değeri 15 milyon liranın üzerinde kaçak ürün ele geçirildi Piyasa değeri 15 milyon liranın üzerinde kaçak ürün ele geçirildi

 Spor gibi sağlıklı yaşama yönelik faaliyetlerin bağımlılıktan uzak bir yaşama katkı sağladığını belirten Yeşilay Manisa Şube Başkanı Levent Akçalı şunları ifade etti:
“Yeşilay olarak; beş bağımlılık alanında aralıksız mücadele ediyor, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm insanlarımızda bağımlılıklardan uzak bir yaşam konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; artık geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu ile her yıl hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz.”
Atatürk kent Park içerisinde sonlanan Bisiklet turuna katılanlar ellerindeki balonları “Bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam” sloganın ardından gökyüzüne bıraktılar.


 

Editör: TE Bilişim