Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi

Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Gönül Yolu Sohbetlerine devam ediyor. Manisalıların Sadullah Bakkal olarak tanıdığı Sadullah Bulgulu, Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen Gönül Yolu Sohbetlerine konuşmacı olarak katıldı. Sadullah Bulgulu, yaklaşık 30 yıldır Manisa’nın su kaynaklarının tespiti ve korunması için çalıştığını söyledi, onlarca çeşme yaptırdığını açıkladı. Bulgulu, bundan sonra su kaynaklarıyla ilgili çalışma yapmaya devam edeceğini belirtti. 
Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ise, Gönül Yolu Sohbetleri ile Manisa’nın duayenleriyle bir araya geldiklerini onların hayat tecrübelerinden faydalandıklarını ifade etti. Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Esin Ağırkaya da gönül yolu sohbetlerinin bundan sonra da devam edeceğini vurguladı. Programa katılan Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, Sadullah Bulgulu’ya tarihi çeşmeleri Manisa’ya yeniden kazandırdığı için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim