Dolandırıcıların "virüs" tuzağı:  Tek tıkla 10 milyonu uçtu Dolandırıcıların "virüs" tuzağı: Tek tıkla 10 milyonu uçtu

Şehzadeler Park’ta bulunan Masal Park’ta düzenlenen programa AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 
Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Türkiye’nin güçlü bir medeniyet olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde hem içeride hem dışarıda önemli işlere imza attıklarını belirtti. Baybatur, bu ülkeden, bu milletten çok şey beklendiğini açıkladı. 
Derneğin yaptığı çalışmalardan bahseden Sadakataşı Derneği Manisa Temsilcisi Gürhan Taşdemir, programa katılan herkese teşekkür etti. Taşdemir, derneğin Manisa’da 1 yıl önce kurulduğunu belirterek, “Çeşitli insani yardımlarda bulunduk. 250 öğrenciye kırtasiye yardımı, 100 çocuğa mont yardımı yapıldı. 400 aileye gıda yardımı, 100 çocuğa bayramlık gibi çeşitli yardımında bulunuldu, yurt dışında da yardımlar gerçekleştirdik” diye konuştu. 
Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal, Sadakataşı Derneği’nin kurulduğu günden itibaren mazlumların, ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu söyledi. Kaymakam Çaykara ve Başkan Çelik de birer konuşma yaparak Sadakataşı Derneği’ne yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim