Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt

Haber: AHMET ÜNSAL
Sabah saatlerinde kendisini hissettiren lodos ve fırtına Yunusemre ilçesi 3818 sokak üzerinde bulunan Özlem apartmanın çatısını tamamen yerinden sökerek yan apartmanın dairelerinin içerisine girmesine neden oldu.Diğer bir olayda da MASKİ binasının yakınındaki bir apartmanın çatısını bulunduğu yerden söküldü. Şehzadeler ilçesinde ise Şehir Merkezindeki işyerlerinin dev vitrin camlarının kırılmasına neden oldu.Şehir Hastanesi yakınlarında bazı evlerde hasarlara yol açtı.
Meydana gelen hasarlardan dolayı ne yapacağını şaşıran vatandaşlar kendilerine evlerinin dışına attı.
İtfaiye Daire Başkanlığı birimleri tüm ekiplerinin göreve davet etti. İtfaiye birimleri Şehrin birçok yerinde meydana gelen çatı uçmaları başta olmak üzere lodos ve fırtınan meydana getirdiği hasarlarla ilgili oradan oraya koşuşturdu. Öte yanda da Küçük çaplı yangınlarında meydana geldi.
Yunusemre ilçesi Merkez efendi mahallesi 3818 sokak Özlem apartmanın çatısı yerinden çıkarak yandaki Gönül apartmanın dairelerinin içerisine kadar girdi. Mutfak duvarlarının kırıldığı olayda Gülsen Turanlı ise meydana gelen olaydan saniyeler öncesinde balkona çamaşır asmaktan vazgeçerek canını kurtardı.
İtfaiye birimleri ile polis birimleri olay yerlerine gelerek incelemelerde bulunup rapor tuttular. 

Editör: TE Bilişim