Yunusemre İlçesi Hacı Yahya Camii ve Şehzadeler ilçesi Hatuniye Camii önünde, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanlığı ikram araçlarından hazırlanan ezogelin çorbası, yatsı namazı sonrasında Türk Kızılay Manisa gönüllüleri tarafından vatandaşlara ikram edildi. 

Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Türk Kızılay olarak Regaip Kandili dolayısıyla 2 farklı noktada vatandaşlara 2 bin kişilik çorba ikramında bulundukları söyledi.

Türk Kızılay'ın ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanından olduğunu belirten Keresteci, "Kızılay, yardımlarıyla ve iyilikleriyle vatandaşlarımızın gönlünde yeri farklı olan nadide bir kuruluş. Kızılay, her ne kadar zor zaman dostu olarak biliniyor olsa da, biz her zaman halkımızın yanındayız. Kandil geceleri de o günlerden bir tanesi. Regaip Kandili dolayısıyla, Yunusemre ilçemiz Hacı Yahya Camii ve Şehzadeler İlçemizde Hatuniye Camii önünde vatandaşlarımıza 2 bin kişilik çorba ikramında bulunduk. Bu çalışmada Türk Kızılay Manisa Şubesi Gönüllülerimizin de emekleri çok fazla. Her birisi vatandaşlarımızla tek tek ilgilenip, çorbalarını ikram ettiler. Gönüllülerimize teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandilini kutluyorum." dedi. 

Vatandaşlar, Türk Kızılay çalışanları ve gönüllülerine çorba ikramından dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim