Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, Başkan Yardımcısı Sait Başbelen ve Müdürü Fahrettin Orucu, Manisa Esnaf Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Tavşanoğlu’nu ziyaret ettiler. Çalışmalarında başarılar dileyerek ‘hayırlı olsun’ temennilerini ilettiler. Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MESO Başkanı Bahattin Akyüz; konuklarına teşekkürlerini iletti. 
İKİNCİ ZİYARET SALİH KARAAĞAÇ’A
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Bölge Birliği Başkanı Recep Çınar, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç’ı ziyaret etti.  Ziyarette Başkan Çınar’a Başkanvekili Sait Başbelen, Esnaf Kefalet Müdürü Fahrettin Orucu ve Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak eşlik etti. Esnaf ve sanatkarın bu toplumun sesi olduğunu kaydeden Başkan Çınar,  kooperatif olarak her zaman imkanlar dahilinde esnafa kredi desteğinde bulunduklarını vurguladı, Başkan Karaağaç’a ve ekibine hizmet yolunda başarılar diledi. 
Başkan Karaağaç ise Başkan Çınar’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek oda adına teşekkür etti.

Piyasa değeri 15 milyon liranın üzerinde kaçak ürün ele geçirildi Piyasa değeri 15 milyon liranın üzerinde kaçak ürün ele geçirildi


 

Editör: TE Bilişim