Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama

Başkan Çalışkan, Alaşehir’de Pazar günü erkek berberleri ve güzellik salonlarının, pazartesi günü ise kadın kuaförlerinin tatil yapması yönünde karar aldıklarını söyledi. Çalışkan, son kararı Manisa Valiliğinin vereceğini belirtti. 
Başkan Çalışkan, “Alaşehir ilçemizde 230 üyemiz bulunuyor. Bunların 150’s i erkek berberi, 60’sı kadın kuaförü ve 20’si güzellik salonundan oluşuyor. Yıllardır haftada bir gün tatil yapmak için mücadele veriyorduk. Federasyon Başkanımız Bayram Karakaş’ın destekleriyle Ticaret Bakanlığımız 1 Ekim’den itibaren yasal olarak tatil yapma hakkı tanıdı. Bizde Alaşehir’de gerekli çalışmalarımızı yaptık. Pazar günü erkek berberleri ve güzellik salonlarının, Pazartesi günü ise kadın kuaförlerin tatil yapması noktasında bir karara vardık. Tatil günüyle ilgili son kararı valilik verecek. Bütün üyelerimize hayırlı olsun. Destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim