2022 LGS yerleştirmelerinde 0.75 tavan ve 22,5 taban yüzdelik puanı ile Manisa'daki İmam Hatip Liseleri arasında taban ve tavan puanda en iyi İmam Hatip Lisesi oldu.  2020-2021 eğitim öğretim yılında 24 derslikli okul binası, 220 kişilik kız ve erkek yurdu, kapalı spor salonu, halı sahası ile yeni binasına taşınan okul, fiziki imkanları ile de öğrencilerine en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyor.

2022 TEKNOFEST'te Çevre ve Enerji Teknolojileri yarışmasında 8.778 başvurunun içinden 85 takım arasına girerek Trabzon'da yapılan yarı finallere katılan okul takımı, yapılan değerlendirmede son 10 takım arasına kalarak Samsun'da yapılacak finallerde yarışmaya hak kazandı.
 
Okul Müdürü Özcan Darıcı, "Okulumuz köklü ve başarı geleneği olan bir okul.  Öğrencilerimizi sadece akademik alanda değil; sanat, spor, kültür, teknoloji vb. birçok alanda yetiştirmeye çalışıyoruz. Okulumuzun fiziki imkanları gayet iyi. Çalışkan ve fedakâr bir kadromuz var. Başarı  grafiğimizin her geçen gün  artacağına inanıyoruz." dedi.

İzmir’de trans bireyi feci şekilde darp edip, gasp ettiler! İzmir’de trans bireyi feci şekilde darp edip, gasp ettiler!

Editör: TE Bilişim