15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanan kalabalık, ellerinde Türk Bayrağı ile Şehzadele Mehter Takımı eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Antalya'da korkunç olay! Boşanmak isteyen karısını öldürüp intihar etti Antalya'da korkunç olay! Boşanmak isteyen karısını öldürüp intihar etti

Yürüyüşe Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, Şehzadeler ve Yunusemre kaymakamları ile belediye başkanları, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı" yapıldı.

Program kapsamında Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce "15 Temmuz Sancak Koşusu" gerçekleştirildi. Yaklaşık 2,5 kilometrelik koşuda, 25 milli sporcu, taşıdığı sancağı her 100 metrede, bir diğerine teslim ederek koşuyu tamamladı.

Koşunun son bölümünde bedensel engelli milli yüzücü Muhammet Keskin, tekerlekli sandalyesiyle taşıdığı sancağı, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'e teslim etti.

Sancağı öperek teslim alan Vali Karadeniz, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve protokol üyeleriyle sporcularla fotoğraf çektirdi.

Vatandaşlara, çeşitli odalar ve Türk Kızılay Manisa Şubesince ikramların da sunulduğu programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve şehitler için dualar edildi.


Editör: TE Bilişim