Mesir Çiçek-Fidan-Bahçe Mobilyaları ve Ekipmanları Fuarı Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde devam ediyor.  Fuara vatandaşların yanı sıra protokol de ilgi gösteriyor.   

Gündüz saatlerinde Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi eşi Melek Çerçi ile birlikte fuarı gezdi. Akşam iftar sonrasında ise Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik fuara ziyarette bulundu. Eşi Tülin Çelik ile birlikte stantları ziyaret edip alışveriş yapan Çelik, fuarın Manisa’ya renk kattığını söyledi. 
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin’in de eşlik ettiği Ömer Faruk Çelik, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 
Fuardaki esnaflarla da sohbet eden Çelik, “Eşim Tülin Hanım ile birlikte iftardan sonra, Fuar Merkezinde açılan Çiçek, Fidan, Bahçe Mobilyaları ve Ekipmanları fuarını gezdik. Fuar alanı bahardan bir bahçe gibi rengarenk mis gibi kokan birbirinden güzel çiçekler görülmeye değer.” diyerek vatandaşları Fuar Merkezi’ne davet etti. 

Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü

Fuar 24 Nisan Pazar gününe kadar devsm edecek...


 

Editör: TE Bilişim