Manisa’nın en büyük mahallesi olan Muradiye, at yapı sorunlarıyla boğuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallede İçme Suyu, Kanalizasyon, Yağmursuyu Şebekeleri, Atıksu Arıtma Tesisi ve Terfili İsale Hattı Projelerini hayata geçirmeyi planlıyor. 
Proje ile ilgili detaylar Muradiye halkına anlatılacak. 
Toplantı 12 Ağustos Cuma günü Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek. 
Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan duyuru şöyle: 
“Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve İller Bankası A.Ş. tarafından Dünya Bankası finansmanı ile yürütülecek olan “Sürdürülebilir Şehirler Programı-II Ek Finansman (SŞP-II-EF) Projesi” kapsamında Manisa ili, Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi sınırları içinde yapılması planlanan Muradiye (Yunusemre) İçmesuyu, Kanalizasyon, Yağmursuyu Şebekeleri, Atıksu Arıtma Tesisi ve Terfili İsale Hattı Projeleri için yürütülen çevresel ve sosyal çalışmalar kapsamında halkı bilgilendirmek, halkın görüş ve önerilerini almak, inşaat ve işletme dönemlerinde halk ile işbirliği tesis etmek üzere İdare tarafından planlanan ve aşağıda detayları verilen “Halkın Katılımı Toplantısı” düzenlenecektir.
Toplantı Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde 
12.08.2022 Cuma günü Saat 14:00’da başlayacak. Halkımıza saygı ile duyurulur.

"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi


 
 

Editör: TE Bilişim