Geçtiğimiz Çarşamba günü Gediz Elektrik Genel Müdürü Uğur Yüksel ile bir araya gelen Muradiye OSB Yönetimi, verimli toplantının ardından rotayı Ankara’ya çevirdi. 
Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve Bölge Müdürü İlker Özdemir, Muradiye OSB’nin başta elektrik olmak üzere, 2023 yılındaki yatırım planlarını görüşmek için EPDK, TEİAŞ ve Sanayi Bakanlığı’nda bir dizi temaslarda bulundular. 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Manisa ziyaretiyle başlayan, Muradiye OSB’nin mevcut ve genişleme alanlarındaki başta elektrik olmak üzere tüm yatırımlarını konu edinen ziyaret programları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, 2023 yılında genişleme alanlarıyla birlikte büyüyecek olan Muradiye OSB için gelecek yılın yatırım yılı olacağının müjdesini verdi. 
İlk Olarak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkan Yardımcısı Hacı Ali Ulutaş ile görüşen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve Bölge Müdürü İlker Özdemir, mevcut OSB alanı içerisinde özel firma tarafından dağıtılan elektrik enerjisinin daha kesintisiz sağlanabilmesi için yeni yatırımların ve bakım onarım çalışmalarının 2023 yılında da devam edeceğini belirttiler.  
Akabinde TEİAŞ Genel Müdürü Orhan Kaldırım ile genişleme alanındaki enerji ihtiyacı konusunda toplantı yapan Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, 2023 yılında yatımlarına başlanacak alanda sanayicinin enerji ihtiyacına cevap verebilmek için Muradiye OSB’nin projeleri hakkında Genel Müdür Orhan Kaldırım’a bilgi verdi. 
Aynı gün, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ile de makamında görüşen Kıvırcık, “Bölgemizin mevcudu ve geleceği hakkında Sayın Genel Müdürümüzle verimli bir toplantımız oldu. Özellikle genişleme alanımızla ilgili projelerimizin konuşulduğu toplantımızda, gelecek yıl Muradiye OSB’nin ülkemize kazandıracağı katma değer ve çağdaş sanayinin gereksinimlerini karşılayabilme bakımından önemli bir yerde olacağını belirttim. Enerji konusundaki toplantılarımız hakkında bilgiler sunduk. Destekleri için Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum.” Dedi. 

Göztepe-Altay maçında fişeği atan sanığa 23 yıl hapis talebi Göztepe-Altay maçında fişeği atan sanığa 23 yıl hapis talebi


 

Editör: TE Bilişim