Haber: Ahmet ÜNSAL

Özel MOSTEM Geçtiğimiz ay Kocaeli’nde katıldıkları Tosfed Körfez Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları ‘Teknofest 2022 görsel tasarım’ ödülü alan ‘MostemEC 45’ ve yaratıcı ekibi bu kezde projelendirdikleri yeni robotları ile ‘ En özgün Tasarım’ ödülünü Trabzon’daki Teknofest teki yarışmadan aldı.
Manisa’ya kazandırdırılan son ödülle ilgili açıklamada bulunan OSB Başkan danışmanı Nihat Akyol ise; 

“bilindiği üzere öğrenci ve öğretmenlerimizden oluşan bir ekibimizdeki geçen ay Kocaeli’nden bir ödülle bizleri gururlandırmıştı. Şimdide projelendirdikleri yeni Robot ile 5-7 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da yapılan;yaklaşık 100 Takımın katıldığı; 18 Takımın yarışmaya hak kazandığı TEKNOFEST Sanayide Dijital Teknolojiler Kategorisi ‘En Özgün Tasarım’ ödülü ile Manisa mıza birincilik ödülü kazandırdılar.
  Geçtiğimiz yılda şampiyonluk elde etmiş olan bu ekibimiz kendilerini geliştirerek ortaya çıkarttıkları yeni robot ile bizlere ikinci kez mutluluk yaşattıkları için tüm ekibi OSB Başkanım Sait Türek ve Yönetim Kurulumuz adına yürekten kutluyorum.Bizi izlemeye devam edin. Çünkü bu ekiplerimiz çok şeyleri başarabilecek donanımda” ifadelerini kullandı...

Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt

Editör: TE Bilişim