CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, bu yıl yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adaylığına hazırlanıyor. Son aylarda ziyaretleri artıran Balaban’ın son durağı Köprübaşı ilçesi oldu. esnafları dolaşan Balaban, sıkıntıları dinledi.  
“YÜZÜ GÜLEN ESNAF KALMAMIŞ”
Köprübaşı ziyaretinden sonra açıklamada bulunan CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, kendilerinin AK Partililer gibi sembolik olarak ziyaretler gerçekleştirmediklerini, yaptıkları ziyaretlerde toplumun sıkıntılarını dinleyerek dertlerine ortak olmaya çalıştıklarını ifade etti. 
CHP’li Balaban gerçekleştirdiği ziyaretlerde hem vatandaşın hem de esnafın yüzünü gülmediğini belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Seçim yaklaşınca AKP’lilerin sahaya indiğini görüyoruz. Ama ziyaretlerde ne bir esnafın, ne bir vatandaşın derdi kamuoyuna yansıtılıyor. Sadece fotoğraflar da kalan sembolik ziyaretler. Merak ediyoruz. Kamuoyuna yansıttıkları o fotoğraf karelerindeki bir tane esnafın, bir tane vatandaşın hiç mi sıkıntısı yok? Elbetteki var. Ama onlar bunu yansıtmaya korkuyorlar. Çünkü yaşanan sorunları görmezden gelmek artık onların felsefesi haline gelmiş. Biz gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde kendimizin değil, önce esnafımızın ve vatandaşımızın sıkıntısını kamuoyuna yansıtıyoruz. Onların sesi olmaya çalışıyoruz. 2 saatlik Köprübaşındaki esnaf ziyaretimde girdiğimiz her işyerinde bir kişi bile ‘Durumuz iyi’ olmadı. Esnafımızın artık yüzü gülmüyor. İnsanlarımız mutsuz, gelecekten umutsuz. Bunun tek bir sorumlusu yanlış üstüne yanlış politikalarla bu ülkeyi yöneten AKP iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnanıyoruz ki önümüzdeki seçimlerde vatandaşımız elini vicdanına koyarak, yaşanan bu olumsuzluğa sandıkta ‘Dur’ diyecek. Çünkü toplum artık sandığın bir an önce önüne gelmesini bekliyor.”

"Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı


 

Editör: TE Bilişim