İsmailağa cemaatinde Cübbeli Ahmet Hoca krizi İsmailağa cemaatinde Cübbeli Ahmet Hoca krizi

Millet İttifakı’nın iki partisi arasında transfer yaşandı. Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Emrah Ünlü, Deva Partisi’ne katıldı. Bir de rozet takma töreni düzenlendi. 
Deva Partisi’nin büyümeye devam ettiğini kaydeden Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, “Deva Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan öncülüğünde büyümeye devam ediyoruz. Partimize yeni insanlar katılıyor. Bu da bize güç veriyor. Bundan sonra partimize katılımlar olacaktır. Deva Partisini hem Manisa’mızda hem de Türkiye genelinde en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  
Deva Partisi’ne katılan Emrah Ünlü ise, “Manisa halkının sesi olabilmek adına haklı mücadelemizde bizlerin sesini duyurmamıza fırsat veren Manisa DEVA partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek’e teşekkür ederim. Manisa DEVA Partisinin diğer partilerden farklı bir Parti olması ve Manisa DEVA Teşkilatında görev alan arkadaşlarla Manisa’nın kalkınması memleketimizin daha güzel yaşanılabilir bir il olması için canla başla İl Başkanımız, Yöneticiler ve İlçe Başkanlarımızla elimizden ne geliyorsa yapacağımızı burada belirtiyorum.  Biz Deva Partisi olarak farklı bir kimlikle, farklı bir yol haritasıyla yola çıktık. Manisa’da farklı projelerle bismillah diyerek yola çıkmanın onuruyla Manisa’nın ve halkın sesi olmak için buradayız. Değerli Manisa halkının sorunlarını, dertlerini memleketin kalkınmasını elbirliğiyle memleketimizi daha ileriye taşımak için bizde Manisa’da varız demek için bu yoldayız” dedi.
Demokrat Parti'den söz konusu transferle ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. 


 

Editör: TE Bilişim