Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

İYİ Parti İlçe Başkanı Tufan Akan, Muradiye Mahallesi’ndeki altyapı durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Akan’ın açıklamalarına MHP İlçe Başkanı Cemal Kutlar’dan cevap geldi. Kutlar, “Muradiye mahallemiz hızla artan nüfusu ile Manisa’mızın en büyük mahallelerinden. Muradiye Mahallesi’ni, orada yaşayan vatandaşlarımızı kimsenin görmezden geldiği yok. Sevgili Akan, biz vatandaşlarımızın dertleriyle senden daha çok dertleniyoruz. Belediye başkanlığı hayaline kapılmış, boş eleştirilerle dikkat çekmeye çalışıyorsun. Muradiye, Yağcılar, Uzunburun, Karaali, Evrenos mahalleleri ile TOKİ-Akgedik mevkisini kapsayan bölgede yapılması planlanan altyapı çalışmaları ile ilgili bölge sakinlerimize geçtiğimiz aylarda MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından bilgilendirme yapıldı. Bu konuda bilginiz yoksa size de bilgi verelim ki, vatandaşlarımızı yanlış yönlendirip, yanlış bilgiler vermeyin. Sevgili Akan, o bölgede MASKİ Genel Müdürlüğü tam 852 milyonluk bir yatırımın planlamasını tamamladı. Dünya bankası ile bu konuda yazışmaları sürdürüyor. Bölgeye, 104 kilometre içme suyu, 104 kilometre kanalizasyon, 16 kilometre yağmursuyu hattı ve yeni atıksu arıtma tesisi yapılacak. Tekrar ediyorum tamı tamına 852 milyonluk bir yatırım. Ayrıca, bu süreç devam ederken Muradiye Mahallesinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için bu güne kadar kısmi altyapı çalışmaları da gerçekleştirildi ve gerçekleştirilmeye de devam ediliyor.” dedi. 
“BİRAZ VİCDANLI OL”
Akan’ı vicdanlı olmaya davet eden Kutlar, “Sevgili Akan, yaptığın açıklamada Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ü göreve davet ediyorsun.  Başkanımız görevini fazlasıyla yerine getiriyor ki, Manisalı vatandaşlarımız tarafından 3. kez belediye başkanı olarak seçildi. Artık, makam sevdası uğruna karalama siyaseti yapmaktan vazgeç ”dedi.
“BU NE YAMAN ÇELİŞKİ” 
Akan'ın açıklamasının çelişkilerle dolu olduğu belirten Kutlar, “Akan, açıklamasında önce mahalle sakinlerinin sesinin duyulmadığını ifade ediyor ardından yine kendi açıklamasının devamında MASKİ'den gelen cevapları gördük diyor. Biz mahalle sakinlerimizin seslerini her zaman duyuyoruz ve süreç hakkında da sürekli bilgi veriyoruz. Akan, açıklamasında zaten MASKİ tarafından verilen cevapları kendisinin de gördüğünü söylüyor. Kendisinin ayrıca ses duyurmaya çalışmasını gerektirecek bir şey olmadığını zaten açıklamasında kendisi de belirtiyor. 
Muradiyeli vatandaşlara seslendi
Açıklamasının sonunda Muradiyeli vatandaşlara seslenen Kutlar,”  Kıymetli Muradiyeliler,  içiniz rahat olsun. Muradiye modern altyapı ve üstyapısı ile ilimizin göz bebeği mahallelerinden biri olacak. Eminim Sayın Akan o zaman bundan da memnun kalmayacak” diye konuştu. 

 
 

Editör: TE Bilişim