Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı! Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı!

Toplantının ardından bir açıklama yapan MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, “Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyi’n takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın Bey’in bildirimleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Yunusemre İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak atamamız gerçekleşti.” dedi.
Yunusemre ilçesinin gelişmiş bir ilçe olduğuna işaret eden Kutlar, “İlçemiz içinde birden fazla faaliyet alanı olan bir ilçedir. İlçemizde, daha iyi ve faydalı hizmetler yapabilmek, sorunları çözebilmek için kapsayıcı bir yönetim kurulu listesi oluşturmaya çalıştık. Yunusemre büyüyen bir ilçe olduğundan İmar Komisyonunu kurduk. Geçim kaynaklarından biri olan çiftçilik ve hayvancılık için, Tarım ve Hayvancılık Komisyonunu oluşturduk. Sınırları içerisinde sanayiyi barındırdığı için Sanayi ve Teknoloji Komisyonunu, ticaret olanaklarının artmasından dolayı Esnaf Komisyonunu hayata geçirdik. İlçemizin büyümesi ile birlikte sağlık sorunlarının değerlendirilmesi adına Sağlık Komisyonunu ve şehri imar ederken neslimizi de ihya edebilmek adına Gençlik, Eğitim, Kültür ve Spor komisyonlarını kurduk. Bu komisyonlarımızın başına da bilgili yönetici arkadaşlarımızı görevlendirdik.” ifadelerini kullandı.
MHP Yunusemre İlçe Teşkilatı olarak genel başkanları Devlet Bahçeli’nin çizdiği istikamette olacaklarının altını çizen Kutlar, “Halkımızın her daim yanındayız. Önümüzde 2023 seçimleri var. Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhur İttifakı olarak seçimlerden zafer ile ayrılacağımıza inancımız tamdır.  Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay Bey, MYK Üyelerimiz Ali Uçak ve Mehmet Ödevli Bey, İl başkanımız Murat Öner Bey’in destekleriyle Yunusemre’de ipi göğüsleyeceğiz. Şu bilinmelidir ki, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey dünümüz, bugünümüz ve yarınımızı düşünerek, önce devletim ve milletim sonra partim düsturuyla vatanımız ve milletimizin bekası için en hayırlı olan kararları vermektedir. Dünümüz, 53. yılını kutladığımız Milliyetçi Hareket Partisi ile sınırlı değil, Mete Han’dan bugüne kadar olan süreç ile birlikte değerlendirilmektedir. Bizler de Ülkücü hareketin Tek Adresi Olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde Liderimizin emrinde verdiği talimatlar doğrultusunda hareket etmekteyiz. Bu bilinç, duygu ve sorumluluk ile gerçekleştirdiğimiz ilk yönetim kurulu toplantımız ve görev dağılımımızın Yunusemre ilçemize, Manisa’mıza, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu. 
Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar’ın yönetimi şu şekilde oluştu: 
İlçe Başkan Danışmanı: Bayram Tokgöz
Hukuk Danışmanı: Özgür Deniz Lütfüoğlu
Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Bülent Kovancıoğlu
Siyasi İşler Başkan Yardımcısı: Fatih Toprakçı
Liderlik ve parti içi eğitim: Sedat Eroğlu
Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Mustafa Zeybek
Medya ve Tanıtım İlçe Başkan Yardımcısı: Uğur Manavoğlu
Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: İbrahim Şimşek
Hukuk ve Seçim İşleri İlçe Başkan Yardımcısı: Ferhat Yavuz
İdari ve Mali İşler İlçe Başkan Yardımcısı: Şahin Reka 
Halkla İlişkiler den Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Murat Tintinoglu
Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı: Abdulkadir Ertam
İmar Komisyonu Başkanı: Ramazan Çağlıyan
Tarım Komisyonu Başkanı: Hayri Altındağ
Esnaf Komisyonu Başkanı: Ümit Akçam
Sanayii ve Teknoloji Komisyonu Başkanı: Güralp Korkmaz
Sağlık Komisyonu Başkanı: Selim Öteyüzoğlu
Eğitim ve Kültür Komisyonu Başkanı: Fatih Manavoğlu
Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı: Mehmet Ali Aksoy

Editör: TE Bilişim