Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, (Kütahya hariç) Ege, Batı Akdeniz ile Bitlis, Şırnak, Van, Siirt ve Batman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Batı Akdeniz'in yüksekleri ile Bitlis ve Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, bu gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege ile Edirne ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı! Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı!

TÜRKİYE YAĞIŞLI HAVA SİSTEMİNE GİRİYOR

Yarın, Marmara, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege Bölgesi'nin tamamı ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yağış görülecek. Yağışların, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında kuvvetli olması öngörülüyor. Yağış alan bölgelerde rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN MANİSA'YA UYARI 

Meteoroloji  Genel Müdürlüğü, 27 Ocak Cuma günü için Manisa'yı sarı ve turuncu kodla uyardı.Yapılan son değerlendirmelere göre ise ; bu gece saatlerinden sonra Manisa il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m²), İl merkezi ve batı ilçelerinde (Turgutlu, Ahmetli, Saruhanlı, Kırkağaç) yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m²) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Çok kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Diğer taraftan Afad'tan Manisalılara "Meteorolojiye göre yarın Manisa'da çok kuvvetli yağmur bekleniyor. Sel, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olun." uyarısı geldi. 

Başlama-Bitiş Zamanı
27.01.2023 00:00 – 27.01.2023 21:00 TSİ

Meteroloji'nin Manisa için yaptığı beş günlük hava tahmini ise şu şekilde: 

Editör: TE Bilişim