MESİR ÇİÇEK FİDAN BAHÇE MOBİLYALARI VE EKİPMANLARI FUARI'NIN 19 - 24 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA

Mesir Çiçek-Fidan-Bahçe Mobilyaları ve Ekipmanları Fuarı Nisan ayında gerçekleştirilecek. SNS Fuarcılık’tan yapılan açıklamada “Siz değerli ziyaretçilerimizi rengarenk çiçekler ile karşılamak için fuarımızı ertelemek zorunda kaldık.” denildi. Fuar 19 - 24 Nisan 2022 tarihleri arasında Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da büyük ilgi gören Mesir Fuarı, bu sene farklı bir konsept ile ziyarete açılıyor. Mesir Çiçek-Fidan-Bahçe Mobilyaları ve Ekipmanları Fuarı’nın daha önce 22 Mart’ta başlayacağı açıklanmıştı. Ancak bu yıl hava sıcaklığının düşük seviyede seyretmesi çiçek sektörünü olumsuz etkiliyor. Mesir Fuarında önemli bir alan kaplayacak olan çiçek çeşitlerinin olgunlaşma sürecini tamamlayamaması fuarın ertelenmesini zorunlu hale getirdi. 
 
FUAR 19-24 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA 
SNS Fuarcılık’tan fuarla ilgili şu duyuru yapıldı: “Heyecanla beklediğimiz cemreler düşse de maalesef bahar henüz yüzünü göstermedi. Çiçeklerimiz seralarından çıkabilecek olgunluğa erişmedi. Siz değerli ziyaretçilerimizi rengarenk çiçekler ile karşılamak için fuarımızı ertelemek zorunda kaldık. 19 - 24 Nisan 2022 tarihleri arasında Mesir Çiçek Fidan Bahçe Mobilyaları ve Ekipmanları Fuarı'nda görüşmek üzere.”

Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem

Editör: TE Bilişim