Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesinde meclis üyelerine seslenen Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, “Sözlerimin başında Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki sınır karakolumuza yapılan hain saldırıda şehit düşen kahraman evladımıza Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Kırsala Yönelik Destekler Devam Ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyesinin kırsal kalkınmaya yönelik desteklerinden de söz eden Güzgülü, “Kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu yıl 70 milyon gibi bir bütçe ayırdığımız bu alanda zeytin üreticilerimize 72 bin adet zeytin kasası dağıtımını geçtiğimiz Cuma günü Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerimizdeki üreticilerimize dağıtım yaparak tamamladık. Bunun yanında Akhisar ilçemizde katı gübre dağıtma makinesi ve Soma ilçemizde havalı mibzeri üreticilerimiz tarafından kullanılmak üzere ziraat odalarına teslim ettik. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansınlar. Çiftçimize yönelik desteklerimiz ve projelerimiz devam edecek” diye konuştu.
Gaziler Günü’nü ve Mevlid Kandili’ni Kutladı
Başkanvekili Güzgülü, Gaziler Günü ve Mevlid Kandili’ni tebrik ederek sözlerini noktaladı. Güzgülü, “Bugün, minnettar olduğumuz gazilerimizin gününü kutluyoruz. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verilmesi nedeniyle yurdumuzda her yıl 19 Eylül, "Gaziler Günü" olarak kutlanıyor. Bu vesileyle Gaziler Günü’nü kutluyor, bu makama erişen tüm gazilerimizi saygıyla selamlıyor; aramızdan ayrılarak ebediyete göç eden gazilerimizi de şükranla anıyorum. Sözlerimi noktalamadan önce 7 Ekim tarihinde idrak edeceğimiz Mevlid Kandilimizi de şimdiden kutluyorum. Bu mübarek günlerin ülkemiz üzerinde barış, kardeşlik, huzur ve mutluluğu hakim kılmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar iptal edildi! Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar iptal edildi!


 

Editör: TE Bilişim