"Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı

Manisa'nın kendine has florası ve yaban hayatıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Spil Dağı Milli Parkına kısa süre önce salınan toplam 14 kızıl geyik milli parkın vazgeçilmezleri arasına girdi. Yavaş yavaş insanlara alışmaya başlayan kızıl geyiklerin görüntüleri de sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Kızıl geyiklerden birinin Spil Dağı Milli Parkı Restoranının mutfak bölümüne girmeye çalışması üzerine, restoran şefinin geyikle yaptığı muhabbetin cep telefonu ile kaydedilerek sosyal medyada paylaşılması ise bir günde yaklaşık 2 milyon kişiye ulaştı.
O günden bu yana milyonlarca kişi görüntüleri izledi, Spil Dağı ve kızıl geyiklerin ününe şaht oldu. 
Ancak görüntünün kahramanı olan Orhan Kalkan pek mutlu değil. Sebebi vefasızlık.   
KİMSE ARAMADI!
Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Orhan Kalkan, geyik haberleri ile hem Manisa’yı hem de Spil Dağı’nın güzelliklerini bütün ülkeye en üst düzeyde tanıttığını, ancak bürokratlardan veya ili yönetenlerden geri dönüş almadığını söyledi. Kalkan şunları paylaştı: Oca bürokrat ya da sözde Manisa sevdalısı geçinen bir tek kişi ya da kurum arayıp bir kuru teşekkür dahi etmedi.  Manisa aşığı ve sevdalısı geçinen tüm siyasetçi ve bürokratlaradır bu sözüm. Manisa’yı tanıtma ve turizm başta olmak üzere milyonlarca lira harcasaydılar bu kadar tanıtamazlardı Manisamızı.  Yazık, çok yazık... Ama bir kaç ay sonra kahvehanelere kadar gelecek, Manisa aşıkları gelip size Manisa sevdalarını anlatacaklar. Tek sevdamız Manisa ve Manisalıya hizmet diyecekler.”

Editör: TE Bilişim