Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı

Çekimlerı Urla’da başlayan Ru adlı dizi Disney Plus’ta yayınlanacak. Burak Berkay Akgül (Uzer) başrolde yer alırken genç oyuncuya ünlü ve güzel oyuncu Meryem Uzerli eşlik ediyor. 
Dizide Uzer karakterinin annesi kanserdir ve anne oğul zorlu bir hayat sürmektedirler. Uzer üstün zekalı bir gençtir. Uzer’in hayatı RU adlı bir restoran işleten Reyhan ve eşiyle karşılaşınca tamamen değişecektir. Reyan ve kendinden çok küçük olan Uzer büyük bir aşk yaşamaya başlayacaklardır. Bu aşk hem ikilinin kendilerine hem de çevrelerine rağmen sürecektir ancak ikili bu aşkla birlikte büyük bir mücadelenin de içine gireceklerdir.
Manisa’dan Rüzgar Günayar da dizide rol aldı   
Önümüzdeki aylarda yayınlanacak olan dizi şimdiden büyük merak uyandırdı. Ru adlı dizinin çekimleri Urla’da başladı. 2023 yılı başlarında yayına girecek olan dizide Burak Berkay Akgül (Uzer) başrolde yer alırken genç oyuncuya ünlü ve güzel oyuncu Meryem Uzerli eşlik ediyor.  
Ru Dizisi Oyuncuları Burak Berkay Akgül, Meryem Uzerli, Şevval Sam, Emre Karayel, Derya Alabora ve Zafer Algöz olacak. Ru Dizisi Oyuncu kadrosunda birçok genç isme de yer verildi.  
MANİSALI RÜZGAR SETTE 
Manisa’da 11 sınıf öğrencisi Rüzgar Günayar da dizide rol aldı.  
Serdar-Mehtap Günayar çifti de Urla’daki çekimlerde oğulları Rüzgar’a destek oldular.  Dizinin yol sonunda yayında olması bekleniyor. 
 
 

Editör: TE Bilişim