HABER: AHMET ÜNSAL
Tarihi Kurşunlu Han’da kurulan iftar sofrasındaki iftar sofrası öncesinde pazarcılara seslenen Başkanı Ömer Faruk Çelik, pazarların korunması ve geliştirilmesi için belediyeye olduğu kadar pazarcılar odası ve esnaflarına da görevler düştüğünü  ve belediyenin yapacağı yeni modern pazaryeri projesini öyle veya bir şekilde hayata geçirileceğini müjdeledi.

Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü

BULGAY’DAN BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay iftara katılanlara yöneylik yaptığı konuşmasında;

 “Rabbim Ramazan boyunca tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız hayırları kabul etsin. Bu organizasyonda bize öncülük eden, destek veren Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik Beye ve emeği geçen personele camiam ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi..

“PAZARLAR TİCARETİN KALBİ”

İftar vesilesiyle pazarcılarla bir araya gelmekten son derece mutlu olduklarını kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle dedi; “Pazarlar ticaretin kalbi. En çok çeşidin ve en taze ürünün bulunduğu, binlerce insanın aynı anda alışveriş yaptığı yerler. Pazarlarımızı korumalı ve geliştirmeliyiz. Bu noktada belediyelerimize düşen işler var. Daha modern ve güzel pazar yerleri yapmalıyız, ki ciddi bir çabamız var seçildiğimizden beri. Sıkıntımız imar planında bir yer olmamasıydı. Bir yer oluşturduk,  tam başlayacaktık mahkeme iptal etti. Şimdi hamdolsun 5 binlik planlar geçti, binlik planlar da onay safhasında. Projemizi odamıza teslim ettik onlar da inceliyorlar. İmar uygulama süreci bitiminde inşaatına başlayacağız. Ama Pazarcılar Odamıza ve esnafımıza düşen görevler de var. Gelen bir müşterinin bir daha gelmesini teşvik edebilmek için nezaketli, saygılı, dürüst çalışmamız lazım.”

MESOB BAŞKANI GERİTER VE ODA BAŞKANLARI İFTARDAYDI

İftar duasını Hatuniye Camii müezzini Hayrettin Çoban’ın gerçekleştirdiği iftara MESOB Başkanı Hasan Geriter, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Metin Akçin, Terziler Odası Başkanı Naci Kömüldaş, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Rıfkı Taşkıncan, Motorlu Araçlar Tamirciler Odası Başkanı Ahmet Ülke, Şoförler Odası Başkanı Salih Karaağaç  ve Ahlatlılar Derneği Başkanı Çelebi Aslan da yer aldı.

Editör: TE Bilişim