Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama

Haber: Ahmet ÜNSAL

Çevresinde babacan davranışları ile ‘Müslüm Baba’ lakabı ile anılan Müslüm Almaz, geçtiğimiz aylarda da büyük oğlu Mete Almaz’ı vatani görevini yerine getirmesi için Hakkari’ye uğurlamıştı.Vatani görevini 2022 yılının başlarında tamamlayarak dönmesiyle birlikte bu kez ikinci oğlu Melih’i de Sivas’taki asker ocağına uğurladı.
Melih Almaz’ın asker uğurlaması Yunusemre ilçesi Yunusemre Belediyesi yakınlarındaki evlerinin önünde davullu zurnalı gerçekleşti. Anne Suna, askerden yeni dönen oğlu Mete aile dostlarının yanı sıra mahalle komşularının katılımıyla gerçekleştirilen uğurlama töreninde Müslüm Baba lakaplı Müslüm Almaz oldukça duygulanmanın ötesinde bir o kadarda gururlandı.
Vatani görevi için Sivas’a uğurlanan Melih Almaz “Kardeşim vatani görevini Hakkari’de yaptı.Bana da bu görevi yerine getirmek Sivas’taki birlik nasip imiş.Vatanımın neresinde olursa olsun bu Türk gençliğimizin bir kutsal görevidir.Bizler orada olduğumuz için anne –babalar ve Türk ulusu huzur içerisinde” dedi.
Baba Müslüm Almaz ise “Her baba gibi evlatlarımla ne kadar gurur duysam azdır.Onların bu kutsal görevlerini yerine getirmeleri kadar güzel bir duygu olamaz.Rabbim onları ve vatanımızı kem gözlerden sakınsın” dedi. 

Editör: TE Bilişim