Manisa’da bu ay içinde beklenen zamlar karar bağlanarak uygulamaya kondu. İlk zam haberi ulaşımdan geldi. Manisa’da şehir içi yolcu taşıma ücretleri zamlandı. Karara göre 5,5 TL olan tam bilet fiyatları 7,5 TL’ye yükseldi. Öğrenci bileti ise 4,5 TL oldu. 
MURDİYE 8.5 TL OLDU 
Manisa’da nüfusu hızla artan Muradiye’ye ulaşım artık hiç de kolay değil. Yapılan zamdan Muradiye güzergahı da nasibini alırken 6 TL olan yolcu ücreti 8,5 TL’ye yükseldi. 

Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama

TAKSİYE BİNMEDEN ÖNCE DÜŞÜNMEK LAZIM 
Zamlarla birlikte taksimetre ücretleri de değişti. Açılış ücreti 7 TL’ye kilometrede ücreti ise 10 TL’ye çıktı.  İndi bindi ücreti ise 30 TL olarak belirlendi. 

İKİNCİ ZAM HABERİ ÇAYA 
Çay içmeyen kişi sayısı çok azdır. Millet olarak en çok sevdiğimiz içecek olan çay da zamlarla birlikte pahalı bir içecek haline geldi. Manisa Kahveciler Odası’nın teklifiyle çay fiyatları zamlandı. Yeni tarifeye göre çayın fiyatı 2.5 TL'den 4 TL'ye yükseldi. 
Çay ocaklarında ise 2.25 TL olan çay fiyatı 3.75 TL’ye çıktı. 
 
VATANDAŞ NE DİYOR? 
Zam haberleri yayınlandıktan sonra vatandaşlar yorum yağdırdı. Birçok kişi zamlardan hükümeti sorumlu tutarken bazıları ise zam yapan kurumları eleştirdi. Peki zamlar konusunda kim ne diyor? Önerileriniz nelerdir? Bu gidişat nereye varacak. Görüşleriniz bizim için önemli. Hakaret içermeyen tüm yorumlarınızı bekliyoruz…    


 

Editör: TE Bilişim