Haber: Ahmet ÜNSAL

Kısa süre önce Başkanlığı atama usulü devralan Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, gerçekleşen kongrede 108 üyenin 100’ün oyunu alarak Manisa Bem-Bir-Sen başkanlığına seçildi.
    
DİVAN BAŞKANLIĞINI BAŞKAN DANIŞMANI SOFUOĞLU ÜSTLENDİ

Şehzadeler Belediyesi Tarihi Bedesten’de gerçekleşen Manisa Bem-Bir-Sen kongresinin divan başkanlığını Yunusemre Belediyesi Başkan danışmanı Mehmet Emin Sofuoğlu üstlendi.
Kongreye Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir,Yunusemre Belediye Başkanı Şule Uygur,Manisa’daki STK Başkanları ile sendikanın üyeleri katıldı.
    
Kongrede konuşma yapan Başkan adayı Cengiz Şişmanlar :
“Faruk Karaca başkanıma yeni görev tevci olduğu için ondan boşalan başkanlık seçimi için bir aradayız.Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile bayrağı daha ilerilere taşımak adına görevi yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte üstlenmek istiyoruz.Sizlerin bizlere vereceği güç ile bunun üstesinden geleceğimizden hiç kuşkumuz yok.Hep birlikte Cumhurbaşkanımızın istediği programlar doğrultusunda hareket edeceğiz.”

BAŞKAN ŞİŞMANLAR’IN YÖNETİMİ 

Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti

108 Delegenin 100’ün oyunu alarak Kısa adı Manisa Bem-Bir-Sen olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Başkanlığına seçilen Cengiz Şişmanlar’ın yönetim listesinde şu isimler yer alıyor.
Başkan Cengiz Şişmanlar, Başkan yardımcıları Hatay Akkaş, Mehmet HasanKarabacak,Hasan Gören ve Haydar Güllü,
Denetim Kurulu; Cafer Akgün, Abidin Çağlayan,İsmail Hakkı Bursalı.
Disiplin Kurulu; Musa Güzel,Özge Atalay,Yılmaz Çelik

Üst Kurul Delegeleri; Cengiz Şişmanlar,Mehmet Hasan Karabacak ve Hatay Akkaş’tan oluştu..
Üyeler kongrenin seçime geçilmeden öncesinde kongre tarihi Bedesten de yapılırken öğle yemeği de yine benzer tarihi yapı olan Kurşunlu Han gerçekleşti. 

Editör: TE Bilişim