Alışveriş merkezinde korkunç olay! Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü Alışveriş merkezinde korkunç olay! Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Yapılan saldırı hakkında yazılı bir açıklama yapan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, 10 Ağustos Çarşamba günü Şehitler Mahallesi Mehmetçik Caddesi üzerinde bulunan reklam tabelasındaki afişlerin saldırıya uğradığını öğrendiklerini belirtti.
Emniyet yetkililerine haber verdiklerini belirten Çipiloğlu, saldırıyı düzenleyen kişi ve kişiler için arama çalışması başladığını ifade etti.

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “10 Ağustos Çarşamba günü saat 02.30 saatlerinde partimizin 21. kuruluş yılı ile ilgili görsellerin yırtılmış ve parçalanmış olduğunu öğrendik. Bununla alakalı olarak kamuoyundan öğrendiğimiz andan itibaren, emniyet yetkililerini bilgilendirdik. Emniyet yetkilileri gerekli  incelemenin başladığını fail ve faillerin  yakalanması  için çalışma başlatıldığını dile getirdi. Biz olayın bireysel  olduğunu hatta akli dengesinin bozuk  olduğunu düşündüğümüz  kişi yada kişiler tarafından yapıldığını, organize bir olayın olmadığını düşünmek istiyoruz. Zira makul ve mantıklı birinin bu tür mantık dışı  işlerin yapmayacağını farklı idollere ve farklı siyasi partilere siyasi düşüncelere saygılı olunması gerektiğini savunuyoruz. Netice itibariyle emniyet yetkililerin faili ve faillerin en kısa zamanda tespit edip ifadesini aldıktan sonra adli mercilere  intikal ettireceğinden şüphemiz yok, gereği yapılacaktır. Biz AK Parti teşkilatları olarak olayı gerçekleştirenleri şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyoruz.”

Editör: TE Bilişim