İşadamı Hüseyin Genç’in Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni karalama amacıyla kurduğu www.manisabelediyesindeneleroluyor.com internet sitesinin mahkeme tarafından kapatılmasına karar verildi. Manisa 2. Sulh Ceza Hakimliği’nde görülen dosya ile ilgili olarak mahkeme tarafından, www.manisabelediyesindeneleroluyor.com internet sayfasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamının kişilik haklarının ihlal edildiği, bu uzantılı adresin sadece bu yayına özgülendiği anlaşıldığından www.manisabelediyesindeneleroluyor.com internet sayfasının 5651 sayılı kanunun 9/4. maddesi uyarınca erişimin engellenmesine dair hüküm verilmiştir.
 Ayrıca, 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yolu ile İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkındaki Kanunun 8. ve 6518 Sayılı Yasa İle Değişik 9. Maddesi uyarınca talepte belirtilen www.manisabelediyesindeneleroluyor.com internet sayfası içeriğine erişimin engellenmesine, kararın 5651 sayılı yasanın 9/8 maddesi gereğince derhal, en geç 4 saat içinde erişim sağlayıcı tarafından yerine getirilmesine, kararın talepte bulunan vekili ile talep edilen URL adres sahipleri Manisa Manşet ve Yeni Manisa Gazetesi’ne tebliğine karar verildi. 
Manisa 2. Sulh Ceza Hakimliği’nin vermiş olduğu kararla, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yapılan bir karalama kampanyasının daha yanlışlığı belgelenmiş ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin şeffaflığı bir kez daha tescillenmiş oldu.

Editör: TE Bilişim