Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar iptal edildi! Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar iptal edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde 16’ncı Uluslararası Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılış töreni gerçekleştirildi.
Fuarın açılış töreni önemli açıklamalara da sahne oldu. Vali Yaşar Karadeniz, geçen yıl da tarım fuarını gezdiğini hatırlatarak, firmaların önemli satış rakamları yakaladığını dile getirdi. Vali Karedeniz emeği geçenlere teşekkür ederken, “Fuarı düzenleyen şirketimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.   
Başkan Cengiz Ergün ise fuara verdikleri desteği hatırlattı, üreticileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Ergün, SNS Fuarcılığa özellikle teşekkür etti. 
Fuarın organizasyonunda Tarım İl Müdürü Metin Öztürk önemli rol üstleniyor. Her yıl fuar için adeta koşturan Öztürk, açılış töreninde kapsamlı bir konuşma yaparak hem fuarı hem de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün faaliyetlerini anlattı. Öztürk de SNS Fuarcılık’a bu önemli organizasyonu Manisa’ya kazandırdığı için teşekkür etti. 
Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, 16 yıldır fuarı desteklediklerini ifade ederek, tarım fuarlarının çiftçiler açısından bir buluşma noktası olduğunu vurguladı. Özksap, emeği geçen herkesle birlikte SNS Fuarcılık’a da özel parantez açarak memnuniyetini ifade etti. 
Fuarın en önemli parçalarından biri olan Şehzadeler Ziraat Odası’nı başarıyla temsil eden Hüseyin Altındağ, fuar sayesinde üreticilerin değişik bir çok ürünü, markayı kıyaslama şansı bulduğunu söyledi. 
Altındağ, bu önemli organizasyonun öncüsü olan SNS Fuarcılık için “Onları canı gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim